Нужда от спешна медицинска помощ и механичен проблем оставиха пътниците

...
Нужда от спешна медицинска помощ и механичен проблем оставиха пътниците
Коментари Харесай

Замръзнала врата на самолет остави пътници 16 часа на минус 30 градуса

Нужда от незабавна здравна помощ и машинален проблем оставиха пасажерите в полет на „ Юнайтед еърлайнс “ за повече от 16 часа на заледеното трасе на канадско летище в едвам затопления интериор на самолета, оповестява Си Би Ес.

Полет 179 излетява късно в събота от Нюарк, Ню Джърси, на път за Хонконг с към 250 пасажери. Когато се оказва, че пасажер има потребност от незабавна здравна помощ , самолетът прави спешно кацане на летище Гуз Бей в провинция Нюфаундленд и Лабрадор, на източното крайбрежие на Канада.

След като медиците изтеглят пасажера и го водят в болница, се оказва, че самолетът не е в положение да излети - извънредно студените температури (минус 30 градуса по Целзий) са предизвикали заледяване на вратата. Без дежурни летищни чиновници през нощта пасажерите са били принудени да останат на борда , треперейки под тънките одеяла, раздадени от стюардесите.

След откъслечна връзка малко повече от 10 часа след тестването, управляващите най-сетне пристигнали с доставки от верига за бързо хранене. Самолетът за подмяна идва едвам след 16-часово очакване, оповестяват пасажерите.

Голяма част от Източна Канада, както и североизтокът на Съединени американски щати се намират в кратковременен мразовит пъкъл, с значителни снеговалежи, довели до десетки анулира полети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР