Нужда ни е коалиция, за да има взаимен контрол в

...
Нужда ни е коалиция, за да има взаимен контрол в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Търговище: Нужда ни е коалиция, за да има взаимен контрол в управлението

Нужда ни е коалиция, с цел да има съвместен надзор в ръководството. Времето на едноличната и еднопартийна власт свърши. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Търговище, оповестиха от пресцентъра на партията.

Другите политически партии търсят своята еднаквост на основата на разграничителните линии, опълчването, омразата. Отказът от разговор ни докара до пети следващи избори в границите на 2 години, сподели още Карадайъ.

В момента е нужно обединяване, с цел да може в разговор, с общи старания, в коалиция с съвместен надзор да търсим решение на проблемите на хората, акцентира водачът на Движение за права и свободи. Той напомни нещастието в Турция и благодари на хилядите донори от цялата страна, като акцентира, че в спешни обстановки Движение за права и свободи е потвърдило обединителната си мощ.

Трябва с разсъдък да проучваме икономическата, обществената и политическата обстановка в страната и да търсим рационалните решения за излаз от рецесията, съобщи Мустафа Карадайъ.

Нужна ни е отговорност - персонална и групова, партийна и парламентарна, с цел да могат тези решения да бъдат осъществени в живота, продължи той.

Необходим ни е разговор, с цел да намерим устойчивите политически формули, които да подсигуряват непоклатимост на стопанската система и постигане на средноевропейските приходи, безапелационен бе Карадайъ.

Вярвам, че българските жители ще гласоподават с разсъдък, а не с предубеждения, а Движение за права и свободи ще излъчи от Търговище повече от двама народни представители, съобщи Карадайъ.

Обединението на хората ще изведе страната напред, съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи в Търговище Джейхан Ибрямов.

В България има съществени рецесии, като стартираме от политическата и стигнем до финансовата, икономическата, обществената, здравната и други Обединението на хората ще избави страната и ще я изведе напред, безапелационен бе Ибрямов.

Защо споделям хората? Защото в основата на политическите партии са хората, техните проблеми, тяхното съществуване, техните визии. В това отношение Движение за права и свободи е най-отговорната партия, акцентира дългогодишният народен представител от Движението.

Когато политическите партии изгубят връзката си с хората, стартират проблемите. В момента има проблем с оцеляването на хората. Инфлацията е безумно висока, цените са непостижими. Хранителните артикули от първа нужда са нарастнали единствено за година и половина с 25%, медикаментите - с 36%. Инфлацията за последния месец сред януари и февруари се е нараснала с 1 %, акцентира Ибрямов, цитирайки формалните данни на статистиката.

Движение за права и свободи знае по какъв начин да се пребори с инфлацията. Това може да стане единствено с вложения, с откриване на нови работни места, с конкуренция, акцентира общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов. Той изясни, че наред с това и контролните органи би трябвало да си свършат работата.

Движение за права и свободи е политическата мощ, която дава вяра, тъй като потвърдено знаем по какъв начин да решаваме проблеми, безапелационен бе Хасан Адемов.

По-рано денем Мустафа Карадайъ и екипът на Централния избирателен лъч посетиха Кооперативния пазар в Търговище, където изслушаха проблемите на производители и търговци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР