Nubia, дъщерната марка на ZTE оперираща в Китай, представи създаден

...
Nubia, дъщерната марка на ZTE оперираща в Китай, представи създаден
Коментари Харесай

Смартфон за игри и от Nubia



Nubia, дъщерната марка на ZTE оперираща в Китай, показа основан особено за игри смарт телефон – Red Magic. Сред акцентите на устройството е функционалност, която към този момент като че ли се трансформира в нещо наложително за геймърските артикули – шареното светодиодно осветяване. В случая става дума за светеща лента на гърба на смарт телефона.

Интересно е да се означи, че той не е основан на най-пресния хардуер от Qualcomm, а на миналогодишния – Snapdragon 835, гарниран с графичния ускорител Adreno 540.

Прочетете още: Дизайнерският ZTE Iceberg може да е първият смарт телефон с два прореза в екрана

Устройството е оборудвано с 6-инчов 18:9 IPS екран с резолюция 2160 на 1080 пиксела и ще се предлага във две версии – с 8 GB RAM и 128 GB вградена памет, както и с 6 GB / 64 GB памет.

На гърба на смарт телефона е налице единична 21-мегапикселова камера, а предният датчик е 8-мегапикселов. Батерията, предстоящо, е с по-голям потенциал по отношение на останалите устройства – 3800 mAh.

Съдейки по спецификациите напълно вярно бихте предположили, че от Nubia са се прицелили в по-нисък ценови сегмент, по отношение на Razer Phone и Black Shark (Xiaomi). Поръчките на новия смарт телефон ще започват на 25 април в Китай. 128-гигабайтовата версия ще коства към 480 $, а 64-гигабайтовата – малко под 400 $.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР