нтиправителствените протести у нас продължават. Исканията остават същите за 112-а

...
нтиправителствените протести у нас продължават. Исканията остават същите за 112-а
Коментари Харесай

112 вечери на антиправителствени протести

нтиправителствените митинги у нас не престават. Исканията остават същите за 112-а поредна вечер - оставка на кабинета и на основния прокурор. Участниците в антиправителствения митинг в столицата блокираха придвижването при "Орлов мост ".

За поредна сряда протестиращи против основния прокурор Иван Гешев се събраха пред Съдебната палата.

Акцията е проведена от самодейността "Правосъдие за всеки ".

Събитието и през днешния ден минава под надслова "Правосъдие без каскет ".

Междувременно митингите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи не престават по график, без значение от писмото на вътрешния министър Христо Терзийски до Синдикалната федерация с планувана дата за започване на договаряния. Утре митинг пред полицейските ръководства ще има в Благоевград, Сандански и Гоце Делчев.

Седем дни след началото на поредицата от безмълвни митинги от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи потвърдиха,

Въпреки това плануваните за на следващия ден митинги ще се проведат, написа

Служителите в Министерство на вътрешните работи упорстват високорисковата им и виновна работа по време на изключителната обстановка с ковид да бъде оценена, в това число и финансово, по този начин както в другите 34 държавни структури, чиито хонорари бяха увеличени до 30% с Постановление на Министерски съвет.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР