НСО ще бъде оглавена от полк. Красимир Станчев, бивш охранител

...
НСО ще бъде оглавена от полк. Красимир Станчев, бивш охранител
Коментари Харесай

Спрягат бодигард на Симеон Сакскобургготски за шеф на НСО

НСО ще бъде управлявана от полк. Красимир Станчев, някогашен охранител на премиера Сергей Станишев, а преди този момент в екипа от гардове на Симеон Сакскобургготски, оповестява "Дарик ", цитирайки свои източници.

Станчев беше зам.-началник на службата по времето на Ангел Антонов, който го освободи през 2016 година В момента той движи интернационалния отдел на НСО, като обезпечава нужните документи на гардовете от НСО при пътуванията им в чужбина.

Станчев към този момент е бил препоръчан от "Дондуков "2 на "Дондуков "1, като следва да бъде одобрен от държавното управление. Той идва на мястото на Данчо Дяков, който напусна шефското място в НСО.

В момента службата се управлява краткотрайно от заместник-началника Росен Тодоров, който извършва пълномощията на шефа до назначението на титуляр.

Твърди се, че Станчев е бил предложен на президента от средите на левицата. Очаква се процедурата по назначението му да бъде финализирана.

От Прессекретариата на президента обясниха, че все още не могат да потвърдят информацията за това, че полк. Станчев поема като титуляр НСО и ще се окичи с генералски пагони.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР