НСО постъпват правилно. Буквата на закона е друга. Начинът, по

...
НСО постъпват правилно. Буквата на закона е друга. Начинът, по
Коментари Харесай

Борисов: Какво толкова е станало, че са преспали там?

НСО постъпват вярно. Буквата на закона е друга. Начинът, по който би трябвало да се работи в правова страна е различен, само че това са български сестри, майки, съпруги. Какво толкоз е станало, че са преспали там? Така министър председателят Бойко Борисов разяснява в петък следобяд рецесията с барикадиралите се в постройката на Народното събрание медицински сестри откакто инспектира напредъка по строителството на автомагистрала “Хемус “.

Пред публицисти Борисов съобщи, че може да разяснява проблема по два метода, използваайки случая да подлага на критика президента Румен Радев.

“Ако говорех като президента Румен Радев, щях да кажа, защото НСО е на негово послушание, че отговорен е началникът на НСО, само че аз не приказвам по този начин. Никога не върша такива изводи, а тъкмо противоположното “, съобщи Борисов.

Сутринта ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова разкритикува НСО и направи препратки точно към Радев дали би оценил като съответни дейностите на чиновниците, оставили жена в несигурно психическо положение на прозореца. Радев от своя страна отбрани НСО и сподели, че митингът на сестрите е в резултат на бездънен систематичен проблем на опазването на здравето, а не на НСО.

Борисов също счита, че НСО са постъпили вярно като не са упражнили несъразмерна мощ, с цел да извадят сестрите от постройката: “Какво толкоз е станало, че са преспали там – да ги дърпат, бутат и извличат принудително не е красиво и джентълменско. По-добре по този начин, в сравнение с да са влезнали да работят със мощ. Чест им прави и аз няма да ги нападам “, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР