НСО изпрати днес ново писмо, с което желае оттегляне на

...
НСО изпрати днес ново писмо, с което желае оттегляне на
Коментари Харесай

НСО отменило искането за зоната около Росенец

" НСО изпрати през днешния ден ново писмо, с което желае отдръпване на настояването за определяне на неразрешена зона към " Росенец “. Това съобщи в предаването " Лице в лице “ министърът на превоза Росен Желязков. Според него това е било и последното деяние на шефа на НСО ген. Красимир Станчев, който през днешния ден подаде оставка.
" Зад абсурда с настояването за неразрешена зона към " Росенец “ прозира желанието да се нагнети напрежението и това на процедура се случи. НСО има пълномощия да изиска това, само че не се стимулира с какво се заплашва корабоплаването “, добави Росен Желязков. Той на два пъти повтори че все още няма навигационно уведомление и няма такава зона, което значи, че тя остава отворена за визити от всеки.
" Ако нямаше отдръпване на настояването, както е в закона на НСО, държавните органи са длъжни да окажат подпомагане на службата. Такава зона се оформя с координати, това е бюлетин, който осведоми, че в тази зона не се позволява мореплаване “, съобщи Желязков. " За пръв път НСО прави сходно искане и за първи път се отмята от него “, добави той. Транспортният министър видя връзка сред поста на Христо Иванов във Фейсбук, в който той изиска оставката на ген. Станчев и последващото деяние на Румен Радев. " Или президентът оглавява план, в който взе участие Христо Иванов, или Христо Иванов работи дружно с Радев “, добави той. " Не мога да си показва, че единствено непрязънта може да сплоти толкоз разнообразни хора – от ултралеви до десни, демократични претенции. От едната страна стои хора, за които съществена полезност е участието в Европейски Съюз и НАТО, а от другата хора, които отхвърлят това “, сподели още Желязков.
" Лятото ще мине и ще пристигна есента със своите провокациите, не е значимо кой ще е държавното управление, значимото е да има непоклатимост, на нея разчитат стопанската система, бизнесът, обществото “, безапелационен бе още Желязков. " Дали някой харесва някого, не е въпрос на политика, тъй като някой не харесва различен, подготвени сме да изгорим всичко “, сподели още транспортният министър като даде за образец поддръжката, която Борисов получи от водача на ЕНП Манфред Вебер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР