НСА записа трета поредна победа от началото на миналата седмица

...
НСА записа трета поредна победа от началото на миналата седмица
Коментари Харесай

НСА нанесе трета поредна загуба на Славия

НСА записа трета поредна победа от началото на предходната седмица насам в националния шампионат по хокей на лед. Успехът с 8:2 пристигна като посетител против Славия, а тази победа оформи и крайното класиране за Купата на България, извоювана от НСА. Купата стана факт още след успехите на НСА и Ирбис предходната седмица, само че с вчерашния мач публично приключи първия кръг от шампионата, резултатите от който важаха и за Купата на България.

„ Това, че спечелихме Купата на България е показателно за старанието, което влагаме в постоянния сезон. Ние сме здрав колектив и това е една от най-силните ни страни. Уважаваме Славия за старанието, което отборът им показва на леда, можеха да ни вкарат още голове. Радвам се, че спечелихме, както и на напредъка, който реализираме по отношение на предишния сезон “, съобщи след мача треньорът на НСА Светлин Стоев.

„ Може би резултатът от този мач не отразява най-добре случилото се на леда. Младите момчета в нашия тим се постараха доста и съм удовлетворен от това. Нашият вратар направи доста спасявания, което също е значимо. Нямаме опция да вършим доста промени в схемата ни игра, защото нямаме задоволително играчи. Но още веднъж ще се хвърлим с всички сили, това при нас е обезпечено “, добави президентът на Славия Мартин Миланов.

Репортаж от мача Славия – НСА може да гледате в предаването „ Айсинг”, което се излъчва в неделя от 10:00 часа по телевизия B1B Box.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР