НС на БСП гласува декларация в защита на депутатите без

...
НС на БСП гласува декларация в защита на депутатите без
Коментари Харесай

​Антон Кутев: Не е невъзможно парламентарните избори да бъдат преди европейските

НС на Българска социалистическа партия гласоподава декларация в отбрана на депутатите без имунитет на провелия се през вчерашния ден пленум на социалистите. За положението на опозицията - посетител в студиото на Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Антон Кутев. По думите му, вчерашният пленум сподели, че няма дълбоки разломи в партията.

В една възможна предизборна обстановка, в случай че се приказва за парламентарни избори, а не европейски, доста огромно значение има технологията. Така, че дали ние водим с 2% по социология или ГЕРБ води с 2% - това няма никакво значение. Важното е какво ще излезе на изборите. Според Кутев, към този момент сме влезнали в предизборна изразителност.
Антон Кутев, заместник-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Най-лошото е, че ние влязохме в една обстановка, в която изборите никак не са изключени напълно скоро. Мисля, че по никакъв начин не е невероятно парламентарните избори да бъдат преди европейските.
Въпросът е дали Българска социалистическа партия има силите не просто да предлага други възможности, а тези други възможности да бъдат повярвани, сподели още Кутев и добави, че би трябвало не просто да ги предложи, а по-късно и да ги извърши. Той е уверен, че имат тези сили, само че за това би трябвало доста работа. " Аз не желая да вземам участие в сюжет, в който взимаме властта, които и да сме, тъй като Българска социалистическа партия не може сама несъмнено, и от там нататък стартират договарянията и компромисите ", добави Антон Кутев.
Антон Кутев, заместник-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Ако взимаме властта, ние би трябвало да го създадем с единствената и ясна цел, че би трябвало да променим тази страна натам, на където жителите към този момент 30 години се надяват да бъде изменена. Няма право никой да доминира във властта, в случай че не е наясно по какъв начин ще направи нужните промени, в това число и ние.  Нинова предлага декларация в отбрана на депутатите със свален имунитет Нинова предлага декларация в отбрана на депутатите със свален имунитет
Ръководството на Българска социалистическа партия ще предложи на Националния съвет да гласоподава декларация в поддръжка на депутатите със свален имунитет Елена Йончева и Георги Михайл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР