Нравите в попфолка стигнаха до там, че цялата гилдия се

...
Нравите в попфолка стигнаха до там, че цялата гилдия се
Коментари Харесай

Носът на Преслава – тема №1 в попфолка! Обонятелният й орган стана по-актуален от творчеството й

Нравите в попфолка стигнаха до там, че цялата колегия се занимава с новия нос на Преслава, разбра HotArena.

Ринопластиката на певицата, осъществена в клиника в Турция, измести дебата за части, видеа и любовни забежки на артисти и певици. По-хубава ли е Преслава с новия си обонятелен орган или не, се трансформира в Хамлетов въпрос, над който би се затруднил даже Шекспир.

Отгоре на всичко се оказа, че певицата е платила баснословните 15 000 $ за прословутия си нос, като единствено 5-дневния престой в истанбулска клиника й коствал 5 000 $. Операцията е осъществена при същия експерт, който преди няколко години коригирал обонятелния орган и на Емилия, писа „ Галерия “.

Последната останала толкоз удовлетворена от лекаря, че го предложила на всичките си колежки. Подобно на нея, Преслава също останала очарована от турския експерт и не може да се нарадва на новата си облага.

Феновете й обаче изпаднаха в потрес и шок, щом я видяха. Снимките, които певицата сподели, стремително събраха стотици отрицателни мнения. Повечето от феновете й смятат, че любимката им е направила голяма неточност с ринопластиката. Колкото и да отхвърля, че не й пука за хорското мнение, мъчно изживявала рецензиите.

Преди да й хакнат профила в Инстаграм, както и втория, тя и администраторите й триеха грозните мнения. Това обаче разгневи  още повече коментаторите и се появиха куп подигравателни колажи, за които към този момент писахме.

В последна сметка скоро отрицателната вълна ще отмине и хората ще свикнат с новата й визия. Фундаменталният въпрос, който остава, е за какво носът на една певица е по-актуален от творчеството й, каквото и да е то…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР