НПО- Клуб Активна сигурност“ организира благотворителната кампания SOS- Грижа без

...
НПО- Клуб Активна сигурност“ организира благотворителната кампания SOS- Грижа без
Коментари Харесай

НПО- Клуб „Активна сигурност“ организира благотворителната кампания „SOS- Грижа без граници“

НПО- Клуб „ Активна сигурност “ провежда благотворителната акция „ SOS- Грижа без граници “
НПО- Клуб „ Активна сигурност “ стартира благотворителна акция „ SOS- Грижа без граници “. Инициативата е дълготрайна и ще продължи през цялата 2019 година.

Целта на акция е да се подкрепи на изоставените деца, лишени от наставнически грижи за по-щастливо детство и по-добра опция за консолидиране в обществото, както и за мотивация на децата да спортуват и да живеят по-активно.

Кампанията стартира на 14 декември(петък) от 15:30 часа в ЦДЛРГ – „ Oлга Скобелева “, гр. Пловдив. След това продължава в домовете – гр. Раковски, гр. Брезово и с. Зелениково. В поддръжка на децата, общително се отзоваха от Сдружение „ Хайдути “, които ще проведат урок по Родолюбие и покажат част от буългарския филм, който снимат „ Смутни времена ”, детето-чудо, носителката на 15 национални върха, два сребърни медала от европейски конгреси, най-прогресираща млада атлетка на Балканите -Лиляна Георгиева, която е израснала в ЦДЛРГ – “ Мария Луиза “, гр. Пловдив, както и композитора Росалин Наков.

Програмата включва: Коледни работилници и ателиета, където децата сами ще месят погачи, украсяват канелени сладки, занимателни игри, Автограф с усмивка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР