НПК премахна извънредните обстоятелства върху целия износ на петрол от

...
НПК премахна извънредните обстоятелства върху целия износ на петрол от
Коментари Харесай

Либия възобнови производството и износа на петрол

" Наказателно-процесуален кодекс отстрани изключителните условия върху целия експорт на нефт от Либия ", се споделя в известие на компанията и се прибавя, че ще отнеме време за връщане на производството на предходните равнища.

" Увеличението на производството ще отнеме доста време заради забележителните вреди на водохранилищата и инфраструктурата, породени от противозаконната обсада, наложена на 17 януари ", се споделя в изказването.

Либия, която има най-големите потвърдени ресурси от недопечен генезис в Африка, е разкъсвана сред съперничещите сили на приетото от Организация на обединените нации държавно управление на националното съглашение (ПНС) със седалище в Триполи и Халифа Хафтар, който ръководи източните и част от южните елементи на страната.

От януари групи, лоялни към Хафтар, които водят атака за завземането на столицата, блокират производството и износа на петрол от най-важните залежи и терминали на страната, като настояват, че желаят заслужено систематизиране на петролните доходи, ръководени от Триполи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР