Новозеландската министър-председателка Джасинда Ардърн каза, че очаква с нетърпение коледните

...
Новозеландската министър-председателка Джасинда Ардърн каза, че очаква с нетърпение коледните
Коментари Харесай

Премиерът на ​Нова Зеландия почерпи с кафе и бонбони журналистите в парламента

Новозеландската министър-председателка Джасинда Ардърн сподели, че чака с неспокойствие коледните празници, с цел да прекара повече време с 6-месечната си дъщеричка Нийв, съобщи Асошиейтед прес. Ардърн благодари на всички, които са ѝ помогнали да се оправя със отговорностите си.

 © Българска телеграфна агенция
Министър-председателката почерпи с кафе и бонбони публицистите в Народното събрание. Това се прави по традиция в Нова Зеландия, за разлика от други страни, където връзките сред публицисти и политици са обтегнати, отбелязва АП.
 © Българска телеграфна агенция  Сензацията на срещата на Организация на обединените нации: Премиерът на Нова Зеландия и бебето й Сензацията на срещата на Организация на обединените нации: Премиерът на Нова Зеландия и бебето й
Министър-председателят на Нова Зеландия и тримесечната ѝ щерка се трансфораха в сензация в Общото заседание на Организация на обединените нации.

Ардърн е вторият водач в света в съвременно време, родила дете в управническия си мандат. Тя сподели, че се стреми да извършва всичките си отговорности и постоянно я дават за образец, само че се стреми на първо място да прави добре работата си като началник на държавното управление.
 © Българска телеграфна агенция  Премиерът на Нова Зеландия се върна на работа шест седмици откакто роди Премиерът на Нова Зеландия се върна на работа шест седмици откакто роди
Шест седмици откакто роди, министър-председателят на Нова Зеландия се зае още веднъж с държавните каузи. Въпреки огромната отговорност и претовареност, които прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР