Новозагорецът Кольо Колев имал две сметки в банката, а сега

...
Новозагорецът Кольо Колев имал две сметки в банката, а сега
Коментари Харесай

Ето Кой Е Жертвата На Престъпната Банкерка!

Новозагорецът Кольо Колев имал две сметки в банката, а в този момент му липсват към 180 000 лв.. Останали му по 200 лв. сметките.

" Разбрах от банката, те ми се обадиха да се явя за информация. Казаха, че парите са източени и се съмняват в техния шеф на офиса. Аз й се обадих на тази началничка, да я запитвам какво става и за какво парите ги няма, а тя сподели, че е в отпуска и нищо не знае ", изясни той и се възмути, че единствено по една случайност дамата не е съумяла да избяга в Сърбия, където и банкерът Цветан Василев.

" Парите ги няма, платежни не съм подписвал да се трансферират, обаче ми дадоха документи, от които е видно, че съм нареждал пари за избрани лица, които аз изобщо не познавам ", добави възрастният мъж, който се съмнява, че е намесен и различен чиновник на банковия офис.

Ощетеният мъж не знае по кое време парите му ще бъдат възобновени, а се чака скоро да му трябват. Казали му, че ще стане, само че може и да изчака.

Ако сметки на клиенти на банка са източени по нейна виновност, тя е длъжна да възвърне парите съгласно българското законодателство, разясниха импровизирано банкови специалисти пред БНР. Според тях в тази ситуация системата за банкова сигурност е сработила.

Всеки съответен случай с клиент би трябвало да се преглежда съгласно подписания контракт, споделиха още анализаторите. Възможно е на банката да ѝ е належащо време, с цел да откри неналичията и надлежно, да ги възвърне.

Засега от банката в Нова Загора има само формален коментар, съгласно който точно институцията е сезирала способените органи за случая със 29-годишната служителка. Дори и все още известната сума пари от влогове на инвеститори да нарасне няколко пъти в хода на следствието, това няма да повлияе на стабилността на банката, безапелационни са още експертите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР