Новото заведение на Слънчев бряг - Kikki beach изцяло изкопира

...
Новото заведение на Слънчев бряг - Kikki beach изцяло изкопира
Коментари Харесай

Kikki beach на Слънчев бряг изкопира световната верига Nikki beach - slava.bg

Новото заведение на Слънчев бряг - Kikki beach напълно изкопира логото, визията и името на сметовната верига Nikki beach. Това разясниха пред "Скандал " дизайнери, архитекти и туристи, които са посетили към този момент мястото. "Това е позор, срам и заблуждаваща реклама. Вероятно от интернационалната верига ще реагират отрицателно на българската реплика ", обявиха дизайнери, съобщи Скандал.бг.

Българският Kikki beach се намира на централния плаж в курорта. Миналата година министърът на туризма Николина Ангелкова даде концесията на близка компания до Маргините, които са известни от 90-те години с присъединяване си в групировката СИК.
Световната верига Nikki beach потегля от Съединени американски щати.

Началотo на тази известна плажна идея е сложено през 1998 година, когато предприемачът Джак Пенрод показва на света първият Ники Бийч. Тя работи на правилото на франчайзинг, като се заплаща висока годишна такса, с цел да бъдеш част от влиятелната верига. Спазват се високи правила за качество и класно обслужване.

Днес концепцията на Ники Бийч се разраства в световен и международен проект, с първокласен жанр и гостолюбие. Дори и освен това – учредени са хотели и фешън линия с този бранд в дребни бутици, намиращи се във всяка точка на Ники Бийч клубовете.

През годините разнообразни български политици и предприемачи ставаха за смях в интернет мрежата посредством разгулен осъществявания в едно от най-популярните и скъпи заведения на Ники бийч в света - в Сен Тропе.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР