Новото защитно стъкло издържа повече падания, от по-голяма височинаХората изпускат

...
Новото защитно стъкло издържа повече падания, от по-голяма височинаХората изпускат
Коментари Харесай

Gorilla Glass 6 прави смартфоните по-здрави

Новото защитно стъкло устоя повече рухвания, от по-голяма височина

Хората изпускат своите телефони приблизително по седем пъти на година, а над 50% от паданията са от височина повече от 1 метър

Мобилните устройства от последващо потомство ще станат по-здрави и устойчиви на влияние, с помощта на новото защитно стъкло Gorilla Glass 6 , показано тази седмица от производителя Corning.

В новия артикул е вложен 10-годишния опит в създаването на Gorilla Glass – това е най-здравото защитно стъкло на Corning все още. Твърди се, че Gorilla Glass 6 превъзхожда своя предходник Gorilla Glass 5, като устоя освен рухване от по-голяма височина, само че и по-голям брой рухвания.
още по тематиката
Според проучване на Toluna, хората изпускат своите телефони приблизително по седем пъти на година, а над 50% от паданията са от височина повече от 1 метър. Отчитайки тези данни, Corning е създала напълно нов, по-издръжлив материал.

Лабораторните проби демонстрират, че защитното стъкло Gorilla Glass 6 устоя приблизително 15 рухвания от височина 1 метър на твърди повърхности, което е два пъти по-добър индикатор, спрямо Gorilla Glass 5.

Corning твърди, че новото стъкло Gorilla Glass 6 е уместно за потребление и на задния панел на смарт телефоните. В момента продуктът се прави оценка от производителите, като първите устройства с него се чакат на пазара в околните месеци.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР