Новото време, което сега се създава, което всички ние съзнателно

...
Новото време, което сега се създава, което всички ние съзнателно
Коментари Харесай

Всичко във Вселената работи за ваше най-висше добро. Всичко!

Новото време, което в този момент се основава, което всички ние умишлено сътворяваме, придобива ново значение. Идва време за нови творения на бъдещето, които няма да наподобяват на това, което сте претърпели в предишното. Това магическо превръщане на действителността няма да се случи без вас и вашите съзнателни решения да го извършите по този начин.

Плутон в последния градус на Козирог приканва за промяна. Сатурн одеве пристъпил в първия градус на Риби ни предизвиква да се откажем от предишното. Ние сме в доста мощна времева разновидност. А времето се ръководи от Сатурн – Господар на времето и Господар на циклите. Освобождението, вътрешното филтриране са нужни, от време на време даже неизбежно, с цел да приветстваме прераждането и началото на нов цикъл.

Всичко, което е застояло, всичко, с което към този момент не можем да се оправим след толкоз доста опити и напразни очаквания, е време да си тръгне. Всичко, което не може да бъде доразвито и да ни донесе изгода, е време да си отиде. Отървете се от призраците на предишното. Правете колкото се може повече положителни каузи.

Погледнете обратно към някои от събитията и прекарванията, през които сте минали през последната година. Приемете уроците, затворете тези глави, с цел да можете да продължите напред. Жалко ще е да пропуснете по-доброто, до момента в който се придържате към остарялото. 

Сега сме изправени пред това, което би трябвало да променим, както в себе си, по този начин и във външния свят. Не можем да обърнем главата си в другата посока и да махаме с ръце. Просто си задайте ясно желание какво желаете и го пуснете. Когато съберем задоволително мощ и храброст да създадем това, което всеки от нас надълбоко в себе си знае, че е належащо, премията ще последва.

Насърчете тялото си да се разсъни от хибернация, преди да стартира пролетното пробуждане. Началото на пролетта не е време за отмора, а за деяние. Важно е да култивирате качества като успокоение, самообладание.

Най-добрата подготовка за пролетта е да установите положителни връзки с околните си, да простите на себе си и на другите за грешките. Опитайте се да влезете в новия сезон без спорове и сложни страсти.

Използвайте това време, с цел да се освободите от илюзиите на личната си действителност и да научите по какъв начин да постигате задачите си, като следвате сърцето си. Тогава вашата действителност ще стане чудотворна!

Big Time е задействан. Времето от живота, в което избирате и създавате съгласно проектите на вашата Душа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР