Новото Volvo EX30 беше удостоено с първите си големи награди,

...
Новото Volvo EX30 беше удостоено с първите си големи награди,
Коментари Харесай

Първи големи награди за EX30

Новото Volvo EX30 беше удостоено с първите си огромни награди, даже преди най-ранните коли да доближат до притежателите си. Като въведения към идването на изцяло електрическия дребен SUV по-късно тази година, той беше коронован за Автомобил на годината от The Sun и Малък SUV/кросоувър на годината в News UK Motor Awards.

Обявени на гала в Лондон през вчерашния ден, оценките акцентират качествата, които вършат EX30 еталонният модел в своя клас: избор от чисто електрически задвижвания, авангардни технологии и Volvo качество, сигурност и дизайн, всичко това на налична цена.

Роб Гил, редактор на Sun Motors, сподели: „ EX30 е всичко, което очаквате да бъде едно съвременно Volvo – безвредно, готино и стабилно – на цена, която в никакъв случай не бихте очаквали. “

„ EX30 ще бъде голям шлагер. Напълно сме уверени в това. Не единствено, че носи нашата корона Малък SUV/кросоувър на годината, той е изключителният победител на The Sun- Автомобил на годината. ”

Наградата News UK Small SUV/Crossover съставлява поддръжка за EX30 в редица национални медийни платформи на организацията, в това число The Sunday Times, чийто авто редактор Ник Ръфърд разяснява: „ Клиентите се надяваха на електрически SUV, който наподобява интелигентно, има жизнеспособност и плам и не коства прекомерно доста. ”

Кристиан Елвефорс, ръководещ шеф на Volvo Car UK, сподели: „ Тези награди удостоверяват нашето разбиране, че Volvo EX30 ще ни помогне да променим усещанията на хората за чисто електрически коли с кола, която дава отговор на техния метод на живот, техните потребности при шофиране и най-важното на техните бюджети. Неговият триумф ще бъде основен за растежа на нашата марка, издигайки нашето водачество в електрифицираното автомобилостроене на по-високо равнище. “

www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР