Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни разказва за

...
Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни разказва за
Коментари Харесай

Случаят Евърглейдс - болезнено близка среща с НЛО

Новото видео от канала НЛО във Vbox7 ни споделя за необикновеното събитие в горите на Евърглейдс, Флорида, случило се през март, 1965 година

Опитният горски служащ Джеймс Флин отива в дивата околност със своето бъги, придружаван от четирите си ловен кучета.

След два дни престой там кучетата му надушват диря от сърна и потеглят по нея. По-късно на същия ден, едно от кучетата се връща, само че другите към момента ги няма. Малко по-късно той чува нещо като изстрел от пушка и взема решение да тръгне с бъгито си да търси останалите три кучета.

Един час след среднощ на 15 март той вижда в нощното небе светещ обект на почти една миля от него, който се движи бързо.

Обектът от време на време се отдалечава и след това отново се доближава към едно и също място, където остава да виси неподвижно за известно време. Флин в началото мисли, че това е хеликоптер или някакъв различен летящ уред и не му обръща изключително внимание. Скоро обаче, заинтересован от огромната интензивност, взема решение да го прегледа с бинокъла си и вижда, че не е нещо, което му е познато.

Обектът има конусообразна форма и излъчва жълтеникаво зарево.

Флин взема решение, че това евентуално е някаква нова секретна разработка на НАСА, чиято база "Кейп Канаверал " се намира в същия район. Флин взема решение да се приближи с бъгито си и да види дали нямат потребност от помощ. Той изяснява, че поради странните повтарящи се придвижвания на обекта, е решил, че може би има някакъв проблем.

Когато се доближава на към 200 м от него, той слиза от бъгито си и стартира да ръкомаха с ръце, с цел да притегли внимание. Тъй като няма никаква противоположна реакция, той се доближава покрай обекта.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

През 2018 година учени ще търсят контакт с извънземни

Според описанията му това бил островръх обект висок към 7-8 м и с двойно по-голям диаметър. Той бил формиран като че ли от 4 обособени плоскости. Близо до върха му имало 4 редици от правоъгълни светещи детайли, които излъчвали жълтеникавото зарево. От основата му пък се излъчвала оранжево-червена светлина. С приближаването си той чува увеличаващ се компактен боботещ звук и усеща мощни, плътни импулси, като пориви на вятър, които на моменти нарушавали равновесието му.

Приближавайки се още, той още веднъж размахва ръце и тогава светлинен, заслепяващ подтик го удря като че ли в лицето и той усеща мощна болежка в зоната на челото. Флин евентуално изгубва схващане за известно време. Когато се свестява обектът към този момент го нямало, а зрението му било съвсем изчезнало.

На разсъмване той стига до горската къща на Хенри Оцеола – локален гражданин с индианско родословие, който му помога да се върне в градчето.

Там е прегледан от офталмолог, който открива, че ретината на дясното му око е съществено повредена, а зрението и на двете очи е редуцирано.

След това го преглежда различен лекар, който открива, че Флин има белег на челото, като от изгаряне и удар. Докторът установи и частична загуба на слуха, както и натъртвания по ръцете и тялото.

НЛО - разкритите архиви приказват

Астронавтите, които имат вяра в извънземни

След предписаната здравна терапия, всички недоволства отшумяват в границите на една седмица.

Няколко дни по-късно Флин, докторът и още двама души отиват до мястото на случая в Евърглейдс.

Там откриват обгорял кръг измежду тревата с диаметър към 22 м. Осем кипарисови дървета наоколо били обгорени от върховете доникъде на стволовете си.

По предписание на военачалник О'Кийф от близката военновъздушна база, с Флин се свързват представители на военновъздушните сили. Те го разпитват за случая. По-късно докторът удостоверява, че физическите контузии на Флин са били действителни и че на мястото на случая в действителност е имало следи, които не изглеждали фалшифицирани.

Военните, споделят че Флин евентуално си е измислил случката и вършат опити да дискредитират информацията за случая. Флин обаче е подсилен от локалните поданици, отпред с доктора и районния шериф, които декларират, че го познават добре и той не би си измислял.

Случаят обаче си остава мистерия.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР