Новото видео на Папи Ханс се казва "Мама каза".То започва

...
Новото видео на Папи Ханс се казва "Мама каза".То започва
Коментари Харесай

Папи Ханс снима мама в клип

Новото видео на Папи Ханс се споделя "Мама сподели ".То стартира с надписи:

"Обявихме кастинг за новия клип на Папи Ханс. Условието беше, че в клипа ще влязат единствено красивите. Изненада. Всички влязоха в клипа. Защото всеки човек е хубав. "

Песента е с пъстър клип и комичен текст:

"Хем съм готин, хем съм смотан " пее Константин Трендафилов.

Във видеото виждаме хора от всевъзможни възрасти с друга визия. В края на песента се появява неговата майка - писателката Кристин Димитрова.

"Този план е извънредно значим за мен. Защото считам, че е значим за всички. Отново през усмивка, още веднъж през намигане, само че с едно обръщение, което е съществено като инфаркт – всеки човек заслужава своето самочувствие. Всеки човек, без значение по какъв начин наподобява, къде е бранш, какъв брой пари има и какъв брой огромни са фантазиите му, има своето право да се обича. И би трябвало да изповядва това право ", написа създателят в обществените мрежи, представяйки песента си. Освен това той показа с почитателите си и някои прекомерно персонални неща:

"Живял съм огромна част от живота си, мислейки, че наподобявам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е трансформирало, е, че самичък се заобичах. Или другояче казано – повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже.

И в този ред на мисли, постоянно си мисля, че хората не схващат какво значи Папи Ханс. Зад какво застава. Точно зад това. Че на инат на баража от рецензии би трябвало да правиш това, което ти доставя наслаждение, да продължаваш напред и да бъдеш себе си, каквото и да значи това за теб сега. И мен се пробват да ме убедят, че съм единствено един печален стихотворец, а аз им изяснявам, че обичам и да се развличам. Какво да се прави.

Бъди себе си. Другите дано привикват. Главата горе. И обич към всички.

Ако четеш това, значи си дочел всичко. Впечатлен съм ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР