Новото видео на алтернативна груув метъл банда Hellion Stone се

...
Новото видео на алтернативна груув метъл банда Hellion Stone се
Коментари Харесай

Hellion Stone с анимационна приказка за мир и война

Новото видео на различна груув метъл тайфа Hellion Stone се споделя Wholesome. Песента е шумна, енергична и бунтарска, тъкмо каквато би трябвало да бъде всяка смела стъпка по пътя на рокендрол героите. Wholesome, основана по време на протестните настроения и обществени и политически разтърсвания в България през 2020, носи революцията във всяка дума от текста си и във всеки собствен акомпанимент. Тя е трети сингъл от последния албум на бандата Scapegoat, който съдържа 12 авторски песни със постоянна основа – типичен американски рокендрол с гръндж влечения и тежки рифове.

 

Видеоклипът е дело на брилянтния художник Дияна Нанева ака Functional Neighbour, която е и илюстраторът, виновен за артуърка на двата албума на Hellion Stone. Популярна е с необичайния си, само че извънредно различим жанр на изобразяване. Нейни произведения са юбилейното илюстровано издание на " Ян Бибиян ", сборникът " Инструментариум за призраци " и доста други независими и сборни илюстрации за български и задгранични комикси, книги, списания, плакати и други музикални клипове.

 

Видеото към Wholesome е въодушевено от настоящата геополитическа конюнктура в света и е впечатляваща анимационна приказка за война, безпорядък, мир и благополучие. С албума Scapegoat можете да се сдобиете като го поръчате от уеб страницата на Hellion Stone, посредством известие във Фейсбук страницата на бандата или на някой от идните лайвове на Hellion Stone. Групата, която към този момент работи и по нова продукция, това лято свири на Reload Festival, на Hills of Rock 2022 - Пловдив и на REBEL REBEL 2022 в София.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР