Новото устройство вдига летвата за иновации при премиум РС-татаHP Spectre

...
Новото устройство вдига летвата за иновации при премиум РС-татаHP Spectre
Коментари Харесай

HP преоткрива персоналния компютър със Spectre Folio

Новото устройство подвига летвата за нововъведения при премиум РС-тата

HP Spectre Folio надгражда обичайните преносими компютри, 2-в-1 устройствата и хибридите – резултатът е личен компютър, който предлага спецификите и на трите вида устройства

В устрема си да преоткрие всеки аспект на персоналния компютър, HP е основала устройство за същинска подвижност и оборудвано с всичко належащо за лесна акомодация към ежедневните потребности – това е първият в света хибриден районен съд от естествена кожа Spectre Folio.

Новият артикул съчетава авангардни технологии и изкусна разработка, с помощта на които няма аналог на пазара, акцентират от американската компания. Spectre Folio надгражда обичайните преносими компютри, 2-в-1 устройствата и хибридите, всеки от които е планиран с фокус към избрани задания и сюжети. Резултатът е личен компютър, който предлага спецификите и на трите вида устройства.

За основаване на Spectre Folio, HP е проектирала хардуерните детайли по метод, по който те се срещат при ръчно направените артикули. 100% хромирана естествена кожа, с която устройството е направено, способства доста за изящната направа на компютъра.

Кожата е резистентен материал, който дава натурално чувство, а гъвкавото шаси разрешава въвеждане на нов вид хардуерни спецификации. В същото време естетичният тип, с достоверни шевове и прецизни ръбове, основава изтънчено и първокласно качество, постоянно асоциирано с мода, само че в никакъв случай до в този момент неприлагано при персоналните компютри.

HP Spectre Folio съчетава авангардни технологии и изкусна разработка, с помощта на които няма аналог на пазара

С една ръка, тънкото и леко устройство се движи безпроблемно от класическа преносим компютър позиция, постоянно употребена при потребност от по-висока работливост, през позиция „ палатка “ за по-здрава опора, до позиция „ таблет “ с вграден надолнище за по-интуитивна работа със стилус. Всичко това е допустимо, с помощта на вградените магнити и неповторимата еластичност на кожата.

За да реализира тъничък и лек дизайн с напълно нов набор от хардуерни спецификации, Spectre Folio предлага една от най-малките матрици в промишлеността с определено 8-мо потомство Intel Core i5 и i7 (Y-серии) процесори. В допълнение, новаторският дизайн без външен вентилатор разкрива преимуществата на неповторимите свойства на кожата да основава прекарване, което се усеща по едно и също време охлаждащо и удобно при слагане на коленете.

HP още веднъж работи със международно известните аудио системи на начин на живот марката Bang & Olufsen, с цел да даде професионално озвучаване с 4 предни микрофона, предлагащо първокласно аудио преживяване при всяка позиция на устройството.

Другите характерности включват до 16 GB оперативна памет, до 2 TB SSD пространство за предпазване и опция за 300-нитов FHD екран и 1W 400-нитова FHD алтернатива за идеална видимост при всевъзможни условия на осветеност. Опцията за 4K UHD дисплейiv панел ще бъде налична по-късно тази година.

HP Spectre Folio ще бъде разполагаем в два цвята: кафяв коняк и бургундско бордо

Потребителите в придвижване ще оценят фокуса на HP върху предоставената ултра подвижност и съгласуваност даже в режим на подготвеност, по едно и също време с до 18 часа живот на батериятаv.

Spectre Folio е първият в света гигабит-клас LTE Intel преносим компютър, който дава непрекъсната съгласуваност с по-висока отбрана от обичайните обществени Wi-Fi мрежи. Това устройство поддържа спомагателна eSIM карта, с опционален nano-SIM слот под екрана и опция за вграден цифров еSIM за връзка с мобилни мрежи.

Spectre Folio ще бъде разполагаем в два цвята: кафяв коняк и бургундско бордо. Цените още не са оповестени от американската компания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР