Новото семейство избрало доста необичайна за лятото дестинация и отскочили

...
Новото семейство избрало доста необичайна за лятото дестинация и отскочили
Коментари Харесай

Изненадаха Всички С Това Решение! Ето Къде Ще Карат Меден Месец Светлана И Християн Гущерови!

Новото семейство избрало много необикновена за лятото дестинация и отскочили до Банско. Г-жа Гущерова и нейният обичан мъж желали да избягат от шума и купоните и по тази причина се спрели на зимния курорт.

Плеймейтката и предприемачът се настанили в тузарски хотел и разпределяли времето си сред спалнята и спа центъра. Още преди да станат семейство Светлана показа, че двамата с Християн желаят деца и работят по въпроса. Пред Ива Софиянска тя удостовери, че с Гущеров желаят да станат родители колкото се може по-скоро. „ С Хриси желаеме да имаме деца. Искахме още преди да се оженим. Надявам се да имаме три “, разкри Светлана.

Близки до семейство Гущерови описват, че плеймейтката и брачният партньор й към този момент са улегнали хора и не желаят да честват по нощни заведения. „ Светлана и Християн не желаят да честват по нощни заведения, те са към този момент улегнали хора, които търсят успокоение. Видяхте какво стана, когато един път отидоха на дискотека – станаха толкоз доста проблеми. Затова и са решили без повече нощни купони “, споделят те.

Дори когато са си в София Християн и Светлана не излизат доста. Г-жа Гущерова отскача само до фризьора си и по-късно се прибира при своя обичан. Гущеров от своя страна също си падал домошар и не обичал да е измежду доста хора.

Това е и повода двамата да изберат да прекарат медения си месец на по-спокойно място – в планината.

Гущерови въпреки всичко ще отскочат и до морето за малко. Те са избрали Свети Влас, тъй като е надалеч от шумните купони в Слънчев бряг.

Светлана Василева и Християн възнамеряват меден месец в планината сн. Инстаграм

Говори се, че Светлана е бременна и по тази причина фамилията заобикаля летенето със аероплан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР