Новото ръководство на Милан ще направи последен опит да купи

...
Новото ръководство на Милан ще направи последен опит да купи
Коментари Харесай

Милан вдигна офертата за Милинкович-Савич на 120 млн. евро

Новото управление на Милан ще направи финален опит да купи сръбския национал на Лацио Сергей Милинкович-Савич.
 Спортният трибунал върна Милан в Европа  Защо хървати и сърби преобладават в Топ 5, а българските футболисти ги няма на картата
Преди няколко дни босовете на римския клуб са отхвърлили предлагането на „ росонерите ” за наемане на 23-годишния халф за 30 млн. евро, с алтернатива за закупуване в края на сезона за още 50 млн. евро. Милан не се отхвърля и през вчерашния ден е отправил нова оферта.

В нея още веднъж има наем за една година, само че в този момент към този момент сумата за него е 40 млн. евро, а през лятото на 2019 година се ангажира да купи играча за 80 млн. евро. Така общият трансфер ще доближи 120 млн. евро, което би трябвало да задоволи своенравния необут на Лацио Клаудио Лотито, който има един ден за отговор.

Трансферният прозорец в Италия затваря в петък, 17 август. От събота до края на месеца клубовете от Серия А ще могат единствено да продават играчи в чужбина.

Ако Лотито откаже и новото предложение на Милан, Милинкович-Савич може да отиде единствено в Испания или Франция, където за него голям интерес има от страна на Реал Мадрид и ПСЖ. Това може и да е добър вид за Лацио, който ще прибере голяма сума пари за сръбската си звезда и по едно и също време с това няма да ускори вътрешната конкуренция.

Трансферната сага към Милинкович-Савич се следи с интерес от родния му клуб Войводина (Нови Сад). При избрани условия той може да вземе 5% от прехвърлянето, с което да закрепи рехавия си бюджет, от който страда в последните години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР