Новото ръководство на Българската банка за развитие ще представи стратегията

...
Новото ръководство на Българската банка за развитие ще представи стратегията
Коментари Харесай

ББР представя новата си стратегия за управление

Новото управление на Българската банка за развиване ще показа тактиката си за ръководство на съвещание на Икономическата комисия в Народното събрание, съобщи БНР. Това ще стане по гледище на левицата, която реагира остро на отпуснатия от банката заем от 75 милиона лв. на сдружение за събиране на отговорности, довел до промяната на основния изпълнителен шеф Стоян Мавродиев. Депутати от Българска социалистическа партия настояха и за промени в законодателството, според което действа банката.

Живко Тодоров и Панайот Филипов бяха назначени като изпълнителни шефове на банката с принципал Министерството на стопанската система, откакто министър председателят изиска оставката на Стоян Мавродиев. Икономическият министър Емил Караниколов заяви, че по договорката с отпуснатия заем тече инспекция:

„ Тепърва би трябвало да разберем дали тази банкова договорка има някакъв легален недостатък. Нямаме умозаключение от способени държавни органи, че има закононарушение, т. е. нарушаване на закона при отдаването на този заем. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР