Новото предложение продължава ограничен период от време, през който можете

...
Новото предложение продължава ограничен период от време, през който можете
Коментари Харесай

Panasonic предлага 5 години гаранция за новите LUMIX фотоапарати

Новото предложение продължава стеснен интервал от време, през който можете да получите 5-годишна гаранция за невероятните фотоапарати Panasonic Lumix. За да се възползвате от него е задоволително да регистрирате закупен артикул в уеб страницата, което лишава единствено няколко минути:
Закупуване на един от изброените по-долу модели фотоапарати Lumix до 14 април 2018 година, във физически или онлайн магазин.Регистриране на закупения от вас фотоапарат на https://lumix5yw.com/en/start/ и попълване на регистрационната форма в период до 30 дни от датата на покупка на фотоапарата.
Списък на моделите Lumix, участващи в промоцията :

DC-FZ82EP-K

DC-FZ81EP-K

DC-GX800KEGD

DC-GX800KEGK

DC-GX800KEGS

DC-GX800KEGT

DMC-G80EG-K

DMC-G80HEG-K

DMC-G80MEG-K

DMC-G80WEG-K

DMC-GX80CEGK

DMC-GX80CEGS

DMC-GX80EG-K

DMC-GX80EG-S

DMC-GX80EG-T

DMC-GX80HEGK

DMC-GX80HEGS

DMC-GX80KEGK

DMC-GX80KEGS

DMC-GX80KEGT

DMC-GX80NEGK

DMC-GX80WEGK

DMC-GX80WEGS

Продуктите, включени в Промоцията са единствено и само нови, истински артикули, закупени в търговски обект или през Интернет уебсайт на оторизирани от Организатора търговци осъществяващи активност в границите на Територията. В частност, Промоцията не е използвана при положение, че закупената стока не е пусната на пазара на Територията или е била закупена отвън границите на Територията (например, през Интернет) или е била продадена от физическо лице, което не прави комерсиална активност (например посредством онлайн търг).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР