Новото попълнение във ВК Монтана Себастиен Роата обеща да даде

...
Новото попълнение във ВК Монтана Себастиен Роата обеща да даде
Коментари Харесай

Себастиан Роата: Ще бъде чудесно да спечелим трофея

Новото попълнение във ВК Монтана Себастиен Роата даде обещание да даде най-хубавото от себе си за четирите месеца, в които ще носи екипа на северозападния клуб. 202-сантиметровият център направи нощес първа подготовка в зала „ Огоста”.

„ Разбрах, че в Монтана търсят централен блокировач и незабавно одобрих, тъй като контракта ми с Асниер изтече в края на предходната година”, съобщи Роата. Той се обвърза с новия си клуб до края на сезона и ще дебютира в идните срещи от шампионата за Купата на България, който ще се организира в зала „ Младост” (12-14 януари).

„ Ще бъде отлично да спечелим трофея”, сподели още 21-годишният волейболист, който следва бизнес в родината си. Роата има по-малък брат, който също е волейболист.

„ Привлякохме го тъй като ни чакат доста тежки мачове и ни би трябвало по-дълга и равностойна пейка. Себастиен е играл до преди седмица, тъй че се намира в добра форма. Той е юношески национал на Франция и се надявам бързо да се сработи с останалите момчета”, съобщи старши треньорът на Монтана Даниел Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР