Новото попълнение в екипа на Нова телевизия - топ моделът

...
Новото попълнение в екипа на Нова телевизия - топ моделът
Коментари Харесай

Войната на секси синоптичките започна! В основата е топ моделът Нора, съблякла се гола и наследила Деси Банова

Новото попълнение в екипа на Нова телевизия - топ моделът Нора Шопова, разпали същинска война измежду останалите девойки, които оповестяват прогнозата за времето. Битката дали Никол Станкулова, Гери Малкоданска или най-новата им колежка е №1 по красота, ще бъде по-свирепа. Не е за подценяване и съперниката по Би Ти Ви, където прогнозата за стихии и вихри оповестява не по-малко изкусителната Натали Трифонова.

Нора е същинска модерно икона, снимала се на 20 години за световноизвестни марки и списания . Била е на корицата на румънския Elle и на немската Grazia. Появявала се е в съществени фотосесии за издания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. Най-голямото й достижение е като корицата на Vogue, освен това 2 пъти, написа " Галерия ".

Нора от Панагюрище е следвала право, дефилирала е в Париж, Ню Йорк, Лондон и Токио. Преди това печели фешън награди в България, а през 2015 влиза в класацията на сп. Forbes „ Топ 70 на българските звезди “.

БЛИЦ напомня, че преди време стана ясно, че горещата синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова се е съблякла чисто гола поради горещи фотоси (18+ ).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР