Новото попълнение на волейболния Марица (Пловдив) – американката Алекзандра Холстън,

...
Новото попълнение на волейболния Марица (Пловдив) – американката Алекзандра Холстън,
Коментари Харесай

Алекс Холстън: Чувала съм страхотни неща за Пловдив и България

Новото попълнение на волейболния Марица (Пловдив) – американката Алекзандра Холстън, също изпрати собствен видео привет за последователите на Жълто-сините, както по-рано това направи и канадката Дженифър Крос . Диагоналът към момента е в очакване на пътуването си до Града под тепетата, само че към този момент няма самообладание да се причисли към тима.

“Здравейте, почитатели на Марица (Пловдив)! Казвам се Алекс Холстън и ще бъда с вас през този сезон”, споделя американката в обръщението си. “Чувала съм страхотни неща за България и за град Пловдив и доста се вълнувам, че ще дойда там, ще се срещна с всички вас и ще възобновя подготовката си и тренировките си на професионално равнище.”

Всъщност Холстън към този момент посети Пловдив. Като част от състава на предходния си клуб, полския Хемик (Полице), тя гостува на Марица за мач от груповата фаза на Шампионската лига през февруари тази година, към месец преди да се контузи и да претърпи интервенция на ахилеса. Този път обаче 23-годишната волейболистка ще дойде под тепетата за по-дълго време и ще има опция същински да се наслаждения на престоя си в най-стария жив град в Европа.

“Играх против Марица предишния сезон и мога да кажа, че има доста гений в този тим, а треньорът им е доста добър,” показа още Холстън пред volleymaritza.bg . “Работих крепко през миналите седем месеца, с цел да се възстановя изцяло след интервенцията, и в този момент нямам самообладание да се причисля към девойките от Марица и още веднъж да стартира професионални тренировки.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР