Новото попълнение на - Цунами, ще замине с отбора за

...
Новото попълнение на - Цунами, ще замине с отбора за
Коментари Харесай

Мъри повече Левски и Цунами към Турция - мароканец изгоря с глоба заради...

Новото попълнение на - Цунами, ще замине с тима за Турция. Левият бек е дал негавитен PCR тест за ковид преди броени минути.

Бразилецът, който през вчерашния ден навърши 26 години, дойде в неделя вечер в София, след което подвигна температура. Поради тази причина Цунами не тренира с тима на " Герена " в последните да дни.

Левски отпътува за Турция с група от 24 футболисти, като друго от новите попълнение - Ноа Сонко Сундберг, ще се причисли към лагера на отбора след края на присъединяване на Гамбия на Купата на Африканските народи.

" Сините " ще се готвят в Белек от през днешния ден до 7 февруари.
свързани новини5530на 03.01.2022
Групата на отбора:

Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;

Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Денис Динев, Димитър Андонов, Ноа Сонко Сундберг (ще се причисли към тима след привършване на уговорките му с националния тим на Гамбия за Купата на африканските нации);

Полузащитници: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;

Нападатели: Марин Петков, Здравко Димитров, Уелтън, Билал Бари.

" Медицинските проучвания към момента не са подготвени. От нашите проби съм удовлетворен. Почти всички идват в положително кондиционно положение като се изключи Бари. Ще го глобим и ще го върнем там, където би трябвало.

На този стадий споделих, че се съобразяваме напълно с финансовите условия, които можем да си позволим. Ако има напускащи или продадени футболисти, ще се подсилим. Хвърлят се огромни старания, с цел да се стабилизира клубът. За да създадем входящи прехвърляния, би трябвало да създадем изходящи. Няма оферти към наши футболисти.

Младостта не е недостатък. За да се избави " Левски ", мога да играя с юношите. Трябва да поставим изпитание да ги развием. Има задоволително опитни футболисти, които да подобрят своето равнище. Ако го създадат и младите ще би трябвало да ги стигнат. Завишихме малко задачите. Футболистите са обвързване да скачат високо, откакто са играчи на " Левски ". Ако играем добър футбол, ще имаме и положителни резултати в контролите. Отборите са на положително равнище. Ще вършим ротации, с цел да може всички футболисти да са оптимално подготовени. Не имам вяра да има огромно значение резултатът ", съобщи пред медиите настивникът на сините Мъри Стоилов преди полета.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР