Новото попълнение на ЦСКА Укра ще става женски баща за

...
Новото попълнение на ЦСКА Укра ще става женски баща за
Коментари Харесай

Вижте гола бременната съпруга на ексцентрика от ЦСКА

Новото попълнение на ЦСКА Укра ще става женски татко за трети път. Това стана ясно от фотоси на брачната половинка му Неуза Жорже в „ Инстаграм “. Тя е направила празненство в чест на идното раждане на дребната Камила, а цялата стая е аранжирана в розово.

В галерията може да видите гола фотография на бременната в 34-ата седмица Неуза, както и фотографии от тържеството. На празненството участваха и двете дъщери на Укра от предходния му брак – Франсиска и Карлота, които чакат с неспокойствие раждането на сестра си. Заради уговорките си към ЦСКА португалското крило не участва персонално, само че от самото начало споделяше със фамилията си посредством приложението „ FaceTime ”.

По време на видеоразговора 29-годишният футболист на „ алените “ беше в компанията на съотборниците си Тиаго Родригес и Жан Калос Бланко, които бяха съпроводени от съпругите си. Очакванията са, че Укра няма да може да участва на раждането на третата си щерка, защото на ЦСКА предстоят значими мачове.

След прехвърлянето на Укра при " алените " стана ясно, че португалското крило изобщо не е срамежлив и е същински ексцентрик и сексманиак. Това си проличава от фотосите, които непрекъснато разгласява на профила си в " Инстаграм ".









 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР