Новото попълнение на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде интервю пред dreamteamsfc.com,

...
Новото попълнение на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде интервю пред dreamteamsfc.com,
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА-София: Няма голяма разлика между играта в Англия и България

Новото попълнение на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор даде изявление пред dreamteamsfc.com, в което приказва за прекосяването си при „ червените” и за първите си усещания от България.

" Договорът ми в Бирмингам изтичаше, когато получих няколко оферти. ЦСКА ме увери, че техният интерес е много сериозен и излязоха в добра оферта. Положиха много старания, с цел да ме привлекат. Говорих със своето семейство и стигнах до решението да мина в софийския клуб. Винаги съм желал да играя в чужбина в даден стадий от моята кариера и в последна сметка това се случи”, декларира Отабор.

" Честно казано, няма огромна разлика сред играта в Англия и тази в България. Същото се отнася и отвън терена. Живея в хубава къща. Най-голямата разлика е в езика и в това, че водачите стоят от лявата страна на колите. Обратното придвижване ми е мъчно, само че ще привикна.
Не съм единственият чужденец в ЦСКА. Има много футболисти от Бразилия, Португалия, Испания и Африка, които са доста положителни. Моят проект е да играя допустимо на най-високо равнище в ЦСКА”, прибавя Отабор. efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР