Новото попълнение на ЦСКА - Сейни Санянг, се присъедини към

...
Новото попълнение на ЦСКА - Сейни Санянг, се присъедини към
Коментари Харесай

Ново попълнение вече е при ЦСКА в Австрия

Новото попълнение на ЦСКА - Сейни Санянг, се причисли към лагера на " армейците " в Австрия.

Левият бек на юношеския народен тим на Гамбия не можа да отпътува с новите си съотборници в понеделник поради проблеми с визата и пропусна контролата с Ботошани и първите тренировки в алпийската страна.

Той дойде в хотела на " алените " и на следващия ден ще взе участие на цялостни обороти в заниманията на отбора. Очаква се да играе и в спаринга с Базел в събота от 14:00 часа. В лагера на ЦСКА към този момент са и националите Амос Юга и Енес Махмутович, които получиха спомагателна отмора от Саша Илич. Така " армейците " към този момент са в цялостен състав и очакване на още нови попълнения.

Те стягат огромна селекция, като не е изключено да привлекат двама централни бранители, защото капитанът Юрген Матей ще отсъства от игра до края на календарната година поради травма.

За автограф с ЦСКА е спряган някогашният защитник на Шериф Тираспол Данило Арболеда. Привлечените в офанзива също ще са повече от един. Матиас Фаетон, Данило Асприля и Майкъл Естрада наподобяват като сигурни нови попълнения.
 ЦСКА чака за автограф колумбийски бранител
ЦСКА чака за автограф колумбийски бранител

Браян Кордоба се е схванал за персоналните си условия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР