Новото попълнение на ЦСКА Амос Юга работи в пощенския отдел

...
Новото попълнение на ЦСКА Амос Юга работи в пощенския отдел
Коментари Харесай

Юга: Не искам колата или къщата на Кристиано Роналдо, бях щастлив като пощальон

Новото попълнение на ЦСКА Амос Юга работи в пощенския отдел в Лион до 2011 година Само 4 години по-късно играчът към този момент се подвизава в Лига 1.

" Кариерата ми сигурно не е била разходка в парка. За по-малко от четири години от куриер се трансфорах във футболист в Лига 1. Сигурно наподобява необяснимо в профил, само че съзнавам добре какъв брой надалеч стигнах и се любувам на играта.

Бях четири месеца в пощата, само че получих предложение да стана част от академията на Лион. Когато споделих на шефовете си в пощата, че би трябвало да напусна, никой не ми вярваше.
 Юга е поливалентен, ще може да играе на няколко разнообразни позиции в ЦСКА
Юга е поливалентен, ще може да играе на няколко разнообразни позиции в ЦСКА

Опорен халф, централен бранител и други

Не мога обаче да кажа, че като куриер бях трагичен. Имах своята рутина - заран отивах на работа, а следобяд почивах или играех аматьорски футбол. Беше простоват живот и не съм му обърнал тил, тъй като не преставам да подкрепям контакт с доста от сътрудниците си в пощата.

Нямам колата или къщата на Кристиано Роналдо. Притежавам удобен апартамент и имам всичко, от което се нуждая. Няма смисъл да имам басейн вкъщи. Стъпил съм крепко на земята. Все отново не толкоз от дълго време разнасях писма ", споделя Юга в свое изявление за уеб страницата на ФИФА преди няколко сезона.
 Френски публицист: Юга е същински боец на терена, само че би трябвало да внимава с тежестта си
" Амос е същински боец на терена, само че би трябвало да внимава с тежестта си "

" В школата на Лион е обучаван като централен бранител, в последните години играеше като отбранителен халф, а обича да се включва и в предни позиции "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР