Новото попълнение на ЦСКА 1948 Славчо Шоколаров изрази задоволството си

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Славчо Шоколаров изрази задоволството си
Коментари Харесай

Шоколаров: Целта ни е финал за Купата

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Славчо Шоколаров изрази задоволството си от присъединението си към " алените ". Полузащитникът, който дойде от Славия, даде изявление пред камерата на Sportal TV по време на лагера на отбора в Белек. Халфът е оптимист за бъдещето на " алените ", като счита, че тимът има капацитет да доближи до край за Купата на България.

" Имаме много положителни футболисти и мисля, че с течение на времето - до началото на първия мач ще сме изцяло подготвени за формалните дуели. Не мисля, че е крачка обратно идването ми тук. Клубът има цел да се развива и е добре структориран. Хора от щаба на ЦСКА се свързаха с мен, а по-късно и със Славия и всичко се получи доста бързо. Нямах никакви съмнения дали да приема офертата ", сподели Шоколаров.

" Вторият полусезон ще бъде доста тежък. С това, което разполагаме и метода, по който работим мисля, че ще успеем да изпреварим Септември и да стигнем елита посредством директна промоция без да минаваме баражи. Амбициите за Купата на България са високи. Искаме да играем край. Това е персонално моя цел, само че и на целия тим. Предстои ни сложен мач с Локомотив (Пловдив), само че мисля, че имаме действителни шансове. Ако играе, както момчетата го направиха против Берое и се подготвим добре, можем да го създадем ", има вяра Славчо.

Шоколаров се върна и няколко години обратно, когато с фланелката на Славия победи с Купата на България, надделявайки над Левски на финала. Славчо също по този начин изрази благодарността си към управлението на " белите " за престоя си на " Овча Купел ".

" Славия ми оказа помощ ужасно доста. Спечелихме Купата, играхме евротурнири. Не мога да кажа една неприятна дума за управлението или съотборниците. Венци Стефанов се старае да бъде всичко изрядно в клуба и каквото каже, държи на думата си. На финала за Купата спечелихме доста тежък мач против Левски пред 35 000 души. Ние обаче успяхме да се преборим. Бяхме с по-здрава душeвност и спечелихме ", напомни си Шоколаров.

30-годишният халф описа и за престоя си в шампионата на Северен Кипър, а също и за времената, когато бе част от Лудогорец.

" Футболът в Северен Кипър е полупрофесионален, само че е на едно положително равнище. По-слаб е от българския, само че взех решение да ида там и да видя защо става въпрос. Спечелих и там купа. Лудогорец е на доста високо равнище тим. Развиват тима тъй че да играят на най-високо равнище в Европа. Взимат доста класни чужденци, само че аз моля клубовете в България да дават късмет на нашите млади момчета ", приключи полузащитникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР