Новото попълнение на ЦСКА 1948 Сидклей говори пред клубната телевизия

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Сидклей говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Сидклей: Искам да помогна на ЦСКА 1948 да спечели трофей

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Сидклей приказва пред клубната телевизия за прехвърлянето в новия си тим. Левият бек показа, че желае да вкарва голове и да дава асистенции. Той Ще играе с №16 при " алените ". 

„ Разговорът сред моя управител и клуба мина доста добре. Доколкото разбрах, доста бързо са се разбрали. Аз съм доста благополучен и се надявам да напиша историята на клуба. Не знаех доста за България преди да дойда тук. Чух се с Октавио и той ми описа, че е умерено, градът и тимът са на равнище. Това беше една от аргументите да дойда тук “, съобщи бразилецът.

„ С Динамо Киев имах мачове в Шампионска лига и Лига Европа. Това беше страховит опит за мен, само че бях в най-хубава форма, когато играех за ПАОК. Успях да играя съвсем във всеки дуел на тима. Надявам се в ЦСКА 1948 да покажа още по-добро показване “, сподели още Седклей.

„ Преди да се стигне до трансфер в Динамо Киев, играех в по-предни позиции. Тогава успявах да отбелязвам. В ПАОК играех в линията на зищатата, само че отново успявах да се разписвам и да давам асистенции в Гърция. Чувствам се по-добре, когато нападам. Харесвам да дриблирам, да се надигравам с останалите футболисти.  Надявам се да въвеждам попадения за ЦСКА 1948 “, съобщи новото попълнение на тима.

„ Искам да направя прекрасен сезон с ЦСКА 1948 и да оказа помощ на тима да завоюва трофей. Иска ми се още в първия мач да се доклада с гол или асистенция, а може и двете “, приключи Сидклей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР