Новото попълнение на ЦСКА – Тобиас Хайнц, даде интервю пред

...
Новото попълнение на ЦСКА – Тобиас Хайнц, даде интервю пред
Коментари Харесай

Хайнц: Не беше трудно да реша да дойда в ЦСКА, надявам се да спечелим титлата

Новото попълнение на ЦСКА – Тобиас Хайнц, даде изявление пред клубната телевизия на " алените " след първото занятие, което организира.

Техничният норвежец показа какво му е споделил неговият съотечественик Джонатан Линдсет и какво чака да реализира с отбора, като направи и съпоставяне сред норвежкото и българското състезание.

" Впечатленията ми от първия ден са положителни. Срещнах се с момчетата, треньорите, всички са страхотни и чакам тук да прекарам идващите 3 години и половина. Не беше мъчно да реша да дойда тук. Почувствах се същински мечтан от ЦСКА, беше прелестно чувство и след няколко седмици се разбрахме. Очевидно ЦСКА е най-големият и исторически клуб в България. Също по този начин и опцията, която може да ми даде, уповавам се със продобиване на купа. Цялостно, всичко е добре за мен ", стартира той.

" Линдсет ми описа доста, имам вяра му, мнението му беше решаващо. Той обича София. Разказа ми за тренировките и щаба, всичко изглеждаше професионално ", добави Хайнц.

" Футболът в Норвегия е бърз и двуостър, разчита се на физиката, доколкото разбрах – в българското състезание е същото. Това е добре за технични и бързи играчи като мен, може да е преимущество. Ще употребявам 100% от силата и техниката си, с цел да оказа помощ на тима ", съобщи играчът.

" В цялата си кариера съм бил техничен състезател. Проблемът ми беше, че не вкарвах доста голове. Мисленето ми за този сезон беше, че трябав да бъда измежду топ играчите в шампионата – да вкарам най-вече голове, да направя най-вече асистенции и да бъда на високо равнище всяка седмица. Беше мъчно ", прям е норвежецът.

" Играх в тим, който вкарва доста голове, макар че завършихме осми. Получавах асистенции и от Линдсет, само че и след него вкарвах. Моята цел е и тук да направя сезон, като този в Норвегия – да вкарам доста голове, да имам доста асистенции. Имам високи цели, а знам, че и тези на ЦСКА са такива. Пасваме си доста добре ", приключи Тобиас Хайнц.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР