Новото попълнение на столичния гранд Левски Живко Атанасов сподели, че

...
Новото попълнение на столичния гранд Левски Живко Атанасов сподели, че
Коментари Харесай

Живко Атанасов: Публиката на Левски е най-великата! Искам да видя отбор, който побеждава във всеки мач

Новото попълнение на столичния гранд Левски Живко Атанасов показа, че да играе за " сините " е сбъдната фантазия за него и че няма самообладание да стартира тренировки с новите си съотборници.

" Чувствам се чудесно. Това е една моя сбъдната фантазия. Много съм благополучен, окуражен и нямам самообладание да стартира да упражнявам с тима, с цел да стартира да демонстрирам това, което мога. Нямах никакво съмнение да дойда в Левски. Позитивно надъхан съм за цялата обстановка и мисля, че всичко ще се оправи и клубът ще влезе в релси, както постоянно е било тук. Нямаше съмнение, а леко закъснение, по отношение на разтрогването на контракта ми с някогашния ми клуб ", съобщи Атанасов пред клубната телевизия на " сините "

" Следях шампионата. Гледах избрани мачове, само че не безусловно всички, тъй като в Италия по това време се интересувах от други тимове и шампионати. Винаги съм следял и интересувал какво става в родния ми клуб. За мен е наслаждение да бъдат тук и да бъда част от това велико нещо ", добави още той.

" Със сигурност налагането на млади футболисти ще докара до резултати. Надявам се те да са високи, само че несъмнено, че ще би трябвало време. Трябва да се работи доста. Искам да видя Левски, който побеждава във всеки един мач. Такъв съм привикнал да го виждам. Израснах с това и обичам да го виждам. Трябва да израстваме и да сме на върха, където ни е мястото.

Публиката на Левски е най-великата за мен. Това е несъмнено и няма какво да го разясняваме. Феновете би трябвало да не престават да поддържат клуба, по метода, по който го правеха досега и да проявят схващане. В последно време, когато излезе по медиите, че ще се връщам в Левски получих доста поддръжка. За мен е извънредно прелестно и съм доста благополучен да знам, че зад тила ни има такава аудитория, тъй като това е нещото поради, което го вършим ", приключи бранителят.
 Баждеков: Левски ще оцелее! Много хора милеят за клуба!
Баждеков: Левски ще оцелее! Много хора милеят за клуба!

" Ако не имах вяра в това, нямаше да се понечвам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР