Новото попълнение на - София Енес пътува с тима за

...
Новото попълнение на - София Енес пътува с тима за
Коментари Харесай

Махмутович пътува с ЦСКА - София за Пловдив

Новото попълнение на - София Енес пътува с отбора за днешното посещение на (Пловдив), макар че не е ясно дали ще може да вземе присъединяване в него. Както е известно, през февруари на “армейците ” беше наложена възбрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти поради просрочени отговорности към няколко някогашни играчи на клуба. Преговорите с тях продължиха до късно нощес, като от Борисовата градина направиха всичко допустимо, с цел да уредят за срещата с.

“Червените ” подписаха с национала на на 31 март. На “Армията ” се възползваха от специфичното позволение на ФИФА за привличане на футболисти от шампионатите на и и парафираха с централния бранител на ФК Лвов.
 Бивш състезател на ЦСКА: Махмутович няма да бъде картотекиран, в случай че от Бивш състезател на ЦСКА: Махмутович няма да бъде картотекиран, в случай че от "Армията " не платят до на следващия ден
е на 24 години. Той е с корени от и, само че от напълно дребен живее в. Става първенец с локалния Фола (Еш), а след това минава в британския. На Острова играе също и за Йоувил Таун, преди да премине в нидерландския Маастрихт, а по-късно и във ФК Лвов. Той бе взет в - “на пожар ” след тежката травма на капитана, който е навън до края на сезона.

“Тема ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР