Новото попълнение на Славия - Йон Бакеро, изрази впечатленията си

...
Новото попълнение на Славия - Йон Бакеро, изрази впечатленията си
Коментари Харесай

Йон Бакеро: Приемам Стоичков като мой чичо

Новото попълнение на Славия - Йон Бакеро, изрази усещанията си от приятеля на своя татко Хосе Мария Бакеро - Христо Стоичков. Въпреки че няма спомен от Дриймтима на Барселона, в който двамата играха, Йон Бакеро познава Камата и неговото семейство.

" Исках да продължа кариерата си в Европа, не се замислих изобщо, когато се отвори опцията да дойда в България. Много съм удовлетворен, че съм във вашата страна. Много прелестно съм сюрпризиран от София. Дошъл съм, с цел да оказвам помощ на Славия да печели ", показа Йон Бакеро пред Българска национална телевизия.

" Моят живот е отдаден на футбола. Все отново татко ми беше футболист, каквото и да направя, все се приказва за него. Но това не ме тормози, тъй като той беше огромен футболист, заслужен за почитание. Моят татко е и моят най-хубав другар ".

Йон Бакеро не скри, че чака неговият татко да пристигна до България, с цел да го поддържа.

" Не съм бил роден, когато са играли със Стоичков, само че съм гледал мачове, те се виждат постоянно, в това число и в Маями, одобрявам го като мой чичо. Личност, която има огромно въздействие във футбола. Стоичков е легенда и огромна персона, още с идването ми, той ми се обади. Аз съм другар с неговите дъщери ", сподели Йон Бакеро.
 Славия се укрепи с нов вратар
Славия се укрепи с нов вратар

Става въпрос за Стефан Дафовски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР