Новото попълнение на Славия Атанас Кабов обяви, че лично той

...
Новото попълнение на Славия Атанас Кабов обяви, че лично той
Коментари Харесай

Атанас Кабов: Левски не ме изгони - аз сам реших да си тръгна

Новото попълнение на Славия Атанас Кабов разгласи, че персонално той е изискал да напусна Левски, а не е бил освобождаван от управлението на клуба.

" Стана по мое предпочитание, защото се видя, че няма да разчитат на мен през този сезон. В клуба имат отговорности със заплати. Това е известно на всички. Още при започване на лятото имах предложения от ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив). С " черно-белите " даже всичко беше уговорено, само че по този начин се стекоха нещата, че най-после не се получиха. Като цяло от завръщането ми на " Герена " от Витоша (Бистрица) съм водил договаряния с други клубове. След офертата от Славия взех решение, че тя е най-хубава за мен и по тази причина разтрогнах с Левски, с цел да мога да подпиша тази седмица за три години с клуба.

Не съм приказвал с шефовете, това стори моят управител Лъчезар Танев и Стоян Орманджиев. Двамата разговаряха с Наско Сираков и Тити Папазов. Решението да си потегли е мое, а не са ме освободили, както се писа по медиите. След срещата ми с Венци Стефанов им споделих, че не желая да заставам повече в Левски и искам да диря развиването си на друго място. Лъчо Танев се зае с нещата и те се развиха доста бързо ", разяснява Кабов пред " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР