Новото попълнение на Шалке 04 Марко Пяца се разписа още

...
Новото попълнение на Шалке 04 Марко Пяца се разписа още
Коментари Харесай

Пяца започна с гол в Шалке

Новото попълнение на Шалке 04 Марко Пяца се разписа още в първия си мач за “кралскосините”. Той означи един от головете при успеха над Генк с 2:1 в контрола, играна през вчерашния ден. Пяца, който беше притеглен чартърен от Ювентус, влезе в игра след почивката и откри резултата в 50-ата минута. Брийл Емболо също беше прецизен за немския отбор, а почетното попадение за Генк бе дело на Никос Карелис.

В същото време персоналният сътрудник на Пяца предизвести Ювентус, че клиентът му няма да се задоволи с ролята на запаса през идващия сезон.

“Сега Марко е по-добър футболист и е по-подготвен с помощта на работата си с треньор като Масимилиано Алегри и всички звезди, които са в Юве. Неговата цел е да играе постоянно и да помогне на Шалке да се класира за Шампионската лига. Той има предпочитание по-късно да се върне в Торино и да се наложи. Пяца сигурно няма да одобри втори следващ сезон, в който на него не се разчита”, сподели Марко Налетилич.

“Помолихме Ювентус да намерим решение и Марко да отиде в тим, в който ще играе по-често, тъй като желае да взе участие на международното състезание. Джузепе Марота и Фабио Паратичи ни изслушаха и преценихме, че най-хубавият вид е преотстъпване без алтернатива за откупуване. Проблемът беше да намерим тим, в който да сме сигурни, че на Пяца ще се гласоподава доверие. Волфсбург също беше алтернатива, само че тяхната оферта пристигна прекомерно късно. В Шалке демонстрираха, че доста държат да имат Марко и в този момент всичко зависи от него”, добави сътрудникът на хърватския национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР