Новото попълнение на се надява да играе за Бразилия на

...
Новото попълнение на се надява да играе за Бразилия на
Коментари Харесай

Тиаго Силва мотивиран да играе и на следващия Мондиал

Новото попълнение на се надява да играе за Бразилия на идващото международно състезание, макар че тогава ще е на 38 години. Това лято бранителят напусна след осем сезона във френския клуб и дойде в Лондон като свободен сътрудник.

“Това, което ме стимулира ден след ден е гладът за триумфи. Искам да печеля всичко, което е възможно”, показа бразилецът пред формалния уебсайт на Челси.

Thiago Silva determined to help Chelsea challenge for Premier League glory
— Chelsea Rooter (@ChelseaRooter)
“С идването си във Висшата лига главната ми цел е да печеля купата и съм сигурен ще се борим за всяка стъпка по пътя. Отборът е в действителност мощен, имаме страховит треньор и пристигам, с цел да оказа помощ. Казвал съм и преди, концепцията да играя на идващото международно състезание е друго нещо, което ме стимулира. Ще бъда на 38 години, само че съм ужасно стимулиран да съм в добра форма за Мондиала”, добави той.

“Челси даде превъзходна опция да продължа да играя на най-високо равнище. Радвам се да съм част от този нов план и се надявам да имаме една специфична година”, сподели още Тиаго Силва. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР