Новото попълнение на Манчестър Сити - Бернардо Силва, разказа за

...
Новото попълнение на Манчестър Сити - Бернардо Силва, разказа за
Коментари Харесай

Бесният Бербатов крещи и рита кошчета

Новото попълнение на Манчестър Сити - Бернардо Силва, описа за първите си дни в Монако. Португалец, за който бяха платени 45 млн. паунда от " жителите ", разкри по какъв начин е усетил гнева на българския нападател Димитър Бербатов.

Силва даде любопитно изявление за " Мирър ", в което приказва и за първия си мач като титуляр в Монако. Случката е от септември 2014, когато огромната звезда на " монегаските " бе Димитър Бербатов.

" Победихме Гингам в първия ми мач като титуляр за Монако и в последната минута можех да центрирам топката към Бербатов, а не го направих. Мисля, че той бе непокрит. Просто не го видях ", споделя Силва.

" Върнахме се в съблекалнята и бях доста благополучен до момента в който не пристигна Бербатов. Той изрита коша за отпадък и стартира да ми крещи. Аз, дете на 19, с огромна фигура от международния футбол. Той се обърна към мен и ми сподели, 'Кой си мислиш, че си? Да не си Марадона или Зидан?' ", добави португалецът.

" Там стартът за мен бе сложен, само че благодарение на португалските ми другари Жоао Моутиньо и Рикардо Карвальо там беше по-лесно да обърна нещата ", приключи новото попълнение на " жителите ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР