Новото попълнение на Лудогорец - Якуб Свиерчок даде първото си

...
Новото попълнение на Лудогорец - Якуб Свиерчок даде първото си
Коментари Харесай

Свиерчок: Лудогорец няма конкуренция в България

Новото попълнение на Лудогорец - Якуб Свиерчок даде първото си изявление като състезател на " орлите ". Полякът показа, че е добре осведомен с класата на разградчани, защото е следил техни мачове в Шампионската лига. Останалата информация пък той си е набавил от своя съотечественик Яцек Горалски.

Свиерчок е впечатлен от отношението, което е получи от притежателя Кирил Домусчиев и даде обещание, че ще се раздаде оптимално за просперитета на българския отличник.

 Официално: Лудогорец притегли Якуб Свиерчок
Официално: Лудогорец подписа с голова машина от Полша

" Орлите " се укрепиха с Якуб Свиерчок

" Познавам този тим. Гледал съм няколко мача в Шампионската лига. Моят съотечественик Яцек Горалски ми е разказвал също за отбора. В Заглембе още играе Любомир Гулдан, който е бил в Лудогорец и пази доста положителни мемоари. От него знам за първите години на Лудогорец и първата купа. Срещнах се с управлението на клуба - със притежателя, със спортния шеф. Впечатлен съм от тяхното отношение към мен и тима ".

" Лудогорец няма конкуренция в България през последните години. Знам, че в отбора играят много технични футболисти, което е добре за мен. За един нападател е доста значимо хората към него да имат класа. Тогава за всички е по-лесно. Вярвам, че елементарно ще се сработим ".

" За всеки футболист е чест да играе против тимове от ранга на Милан. Аз не върша изключение. Щастлив съм, че ще имам късмет да играя в евротурнирите на такова равнище против сходен противник ".

 Илиян Мицански за Якуб Свиерчок: Стараеше се да наподобява на Кристиано Роналдо
Мицански за новия в Лудогорец: Стараеше се да наподобява на Кристиано Роналдо

Двамата се познават от дълго време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР