Новото попълнение на Левски Янис Каргас е очарован от обстановката

...
Новото попълнение на Левски Янис Каргас е очарован от обстановката
Коментари Харесай

Янис Каргас: Не мислих дълго преди да приема предложението на Левски

Новото попълнение на Левски Янис Каргас е удивен от ситуацията в отбора и разкри, че все още най-добре се схваща с Живко Миланов.
 Новият в Левски: Петър Хубчев ме убеди, че това е най-хубавото място за мен
Гръцкият бранител показа усещанията си пред клубната телевизия на " сините " след първите му дни в столичния гранд и разгласи какви упоритости има за идния сезон с фланелката на 26-кратните първенци.

" Много съм благополучен да бъда в Левски. Първи ми усещания са доста положителни. Всичко е на професионално положително. Има добър колектив и съм щастлив да съм тук. Левски е огромен тим и не мислих дълго преди да приема предлагането.



Всичко е наред, момчетата ме одобриха доста добре. Казаха ми, че Левски е огромен тим и огромно семейство. Искам да създадем сполучлив сезон и да оказа помощ на отбора да завоюва доста победи.

Тук съм едвам от седем-осем дни. Най-добре се разбирам с Живко Миланов. Той приказва малко гръцки и можем да си приказваме. И двата ни мача бяха сложни, само че в този момент сме на подобен стадий от подготовката и работим крепко. Нормално е да не сме на топ равнище.

След двадесет дни се надявам да бъдем в по-добро положение. За мен всеки мач е значим. Излизам за победа. Искам да спечелим всички дуели.

Шампионатът е добър. Има четири-пет мощни тима, които ще се борят за първите места. Нивото в България е положително. Искам да оказа помощ на тима да реализира задачите си. Това ще бъде добре и за мен. Стъпка по стъпка ще вървим напред и ще се борим до дъно. Само Левски ", сподели Каргас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР