Новото попълнение на Левски Валери Божинов, който в четвъртък подписа

...
Новото попълнение на Левски Валери Божинов, който в четвъртък подписа
Коментари Харесай

Валери Божинов: Ще науча чужденците какво означава да играеш за Левски

Новото попълнение на " Левски " Валери Божинов, който в четвъртък подписа контракта си с клуба, даде първото си изявление пред клубната телевизия.

В него нападателят съобщи, че има огромно предпочитание да помогне на " Левски " да се върне на върха и си сложи за цел да научи чужденците в състава какво значи да носиш синята фланелка.

" Виждам един добър колектив с много чужденци. Момчетата са отворени, приказват с мен. Има много млади момчета, които желаят да споделят с мен. Дойдох да оказа помощ на " Левски ", да създадем този колектив още по-добър и да върнем клуба там, където му е мястото ", сподели Божинов, представен от БНР.

" Надявам се и още българи да дойдат в тима. Духът на " Левски " е огромен, а триумфите постоянно са идвали, когато ядрото от играчите е било българско. Не недооценявам чужденците, те са много положителни футболисти, само че им липсва убеденост. Надявам се да им оказа помощ да схванат какво е " Левски " и да не идват тук единствено да отбиват номера. Аз персонално не съм тук, с цел да отклонявам номера и ще направя всичко, с цел да накарам чужденците да знаят защо играят, когато облекат синята фланелка. Говорих с треньора Георги Дерменджиев, подготвен съм да упражнявам. "

" Днешният ден бе прочувствен и тежък за мен. Тръгнах си със сълзи от " Ботев " (Враца), само че имам огромно предпочитание да реализира нещо с " Левски ". Конкуренцията в офанзива е нещо хубаво, тя ще вдигне класата. Нормално е тук да има огромни, потвърдени футболисти. В " Реал " (Мадрид) и " Барселона " има по 22-ма изявени футболисти. Нормално е и в " Левски " да е по този начин. Щом си в Левски, значи си потвърден състезател. Надявам се всеки, който облече синята фланелка, да оставя сърце и душа на терена. Не може да се печели всеки мач, само че хората правят оценка, когато играеш със сърце и душа. Феновете това желаят, това е закон. Оставиш ли сърце и душа на терена, никой не може да ти каже нищо. Променим ли манталитета, ще вървим напред ", заключи някогашният състезател на " Ювентус ", " Манчестър Сити " и " Спортинг " (Лисабон).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР