Новото попълнение на Левски Симеон Славчев вчера заяви, че от

...
Новото попълнение на Левски Симеон Славчев вчера заяви, че от
Коментари Харесай

Вижте снимката на 9-годишния Симеон Славчев с шапка и шал на Левски

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев през вчерашния ден съобщи, че от дребен симпатизира на 26-кратните първенци на България. Столичанинът, който проби в професионалния футбол с екипа на Литекс, разгласи че е израстнал в Сектор " Б ". " Чувствам се много разчувствуван, желанието ми беше да бъда тук. От дребен съм левскар, откърмен съм с тази концепция, израснал съм в бранш " Б ". Направил съм си сметката, левскар съм и постоянно една от фантазиите ми е била да съм на " Герена ". Искам да усещам какво е да играеш на " Герена ". Досега съм бил тук единствено като последовател ", показа Славчев.
 Симеон Славчев подписа и сподели: От дребен съм левскар, израснах в бранш " Б " (видео)Част от почитателите в началото помислиха, че това са нормалните изявления на състезател, който желае да се хареса на публиката. В интернет пространството обаче появи фотография от персоналния списък на 9-годишния Мони с шал и зимна шапка на " сините " от далечната 2002 година, когато Левски се изправя против Щурм (Грац) в мач от шампионата за Купата на УЕФА.
Бъдещият национал на България е в Сектор " Б ", с цел да поддържа " сините ", които побеждават с 1:0 в постоянното време, изравнявайки резултата след проваляне със същия резултата две седмици по-рано в Австрия. За страдание на столичани следва трагично отпадане на дузпи пред погледа на близо 30 000 левскари. Феновете стават очевидци на 19 наказателни удари, само че Станимир Стоилов и Данаил Бачков пропущат, с цел да продължи Щурм (Грац) напред в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР