Новото попълнение на Левски - Келиан ван дер Каап сподели,

...
Новото попълнение на Левски - Келиан ван дер Каап сподели,
Коментари Харесай

Келиан ван дер Каап: Bеше доста лесно дa решa да премина в Левски

Новото попълнение на Левски - Келиан ван дер Каап показа, че е смешно е, че доста хора го оприличават със звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк. Ето какво още сподели бранителят пред клубната телевизия на " сините ":

" В Левски бе приветстваха доста добре и към този момент всичко е наред. Решението ми да дойда в Левски го взех доста бързо. Може би по-малко от седмица ми лиши, знаейки историята на този популярен клуб, беше много елементарно да взема това решение и да се причисля към Левски.

Роден съм в Нидерландия. Прекарах няколко години в академията на Камбур, по-късно играх за аматьорски клуб в Нидерландия. След това прекосих в Грьонинген, след което се върнах в Камбур. Последният сезон прекарах в Нетаня, а последният полусезон игра в датския Виборг.
 Келиан Ван дер Каап направи първа подготовка с Левски
Келиан Ван дер Каап направи първа подготовка с Левски

Възможно е той да дебютира още в петък

Смятам, че съм съвременен футболист, съвременен бранител. Защитник, който е относително много нападателен в единоборствата. В същото време обичам да играя с топката.

Знам, че Стоилов е легенда на клуба освен като треньор, а и като футболист. От двете тренировки, които организирах под негово управление имам страхотни усещания. Той е огромен експерт, има страховит опит в треньорската специалност и съм доста удовлетворен, че ще работя с него.

Знаем за историята на клуба, знам, че има доста последователи, знам за триумфите на клуба в предишното в Европа, а също по този начин разговарях с някои от предходните играчи от Нидерландия, които са играли за тима.

Смешно е, че доста хора ме назовават за двойник на Върджил ван Дайк и намират аналогия сред нас двамата. Аз съм Келиан ван дер Каап и се пробвам да върша това, в което съм най-хубав. Запознат съм за пристрастеността на почитателите на Левски към тима. Аз ще се опитам да оправдая упованията, ще играя на максимума на опциите си ", сподели Ван дер Каап.
 Трансферът на Ван дер Каап бил със смисъл за всички страни
Трансферът на Ван дер Каап бил със смисъл за всички страни

Това споделиха от Виборг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР