Новото попълнение на Левски Хали Тиам даде първото си интервю

...
Новото попълнение на Левски Хали Тиам даде първото си интервю
Коментари Харесай

Хали Тиам: Искам да докажа, че заслужавам да играя в Левски

Новото попълнение на Левски Хали Тиам даде първото си изявление като състезател на " сините ". 24-годишният сенегалски халф приказва пред клубната телевизия.

" Чувствам се доста добре тук. Щастлив съм, че получих оферта от Левски и се стигна до прехвърлянето. Това е най-големият тим в България. Благодаря за интереса към мен.

Бях признат тук по най-хубавия метод от целия екип. Старах се да усъвършенствам своята игра във всички тимове, в които съм бил. Да се покажа в най-хубавата светлина и да оказа помощ на тима с каквото мога.

 Левски подписа със сенегалския халф Хали Тиам
Левски показа седмо ново попълнение

" Сините " се укрепиха със сенегалец

За последно бях в Динамо (Москва). Играя като отбранителен полузащитник. Обичам единоборствата и борбата за топката. Във всеки мач се стремя към успеха.

Запознат съм с историята на Левски, с 26-те шампионски трофеи и извоюваните купи. Знам, че тимът е кръстен на националния воин на България Васил Левски.

Задачата пред клуба е ясна. Вече приказвах с президента и треньора. Ще се борим за Купата, а също по този начин и в шампионата. Гледах няколко мача на Левски и видях какъв брой доста последователи има. Те в действителност обичат тима си и го следват на всички места.

Конкуренцията в шампионата е огромна и се надявам да потвърдя, че заслужавам да играя със синята фланелка. Само Левски! ", съобщи Тиам.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР